luni, 2 august 2010

Comunicat Luxury food


Bucureşti, 1 august 2010
Asociaţia Hands Across Romania lansează conceptul Luxury Food / Hrană De Lux.

La 1 august 2010, Hands Across Romania a lansat conceptul Luxury Food/Hrană De Lux.

Luxury Food este un concept care înglobează „hrana de lux” pe care şi-o doreşte fiecare individ, la nivel de hrană pentru corp, minte şi suflet. Vom iniţia explorarea în spectrul industriei de lux din jurul fiecăruia dintre noi, cu primul lux pe care orice bebeluş şi-l poate permite, laptele matern. Laptele matern este cel mai accesibil lux pe care o persoană îl poate avea încă de la debutul în societate. Cea mai înţeleaptă investiţie pe termen lung a unei familii este alăptarea propriului copil.

Alăptarea oferă avantaje semnificative din punct de vedere economic pentru familii, sectorul de afaceri şi întreaga societate. Laptele matern este deseori copiat, însă niciodata duplicat, căci dacă aceasta ar fi fost posibilă, cu siguranţa, şi-ar merita toţi banii. Cercetările au demostrat că bebeluşii alăptaţi sunt mai sănătoşi şi costurile de îngrijire medicală se reduc radical crescând astfel calitatea vieţii.

Luxury Food îşi propune să sprijine procesele care contribuie la formarea noilor generaţii din România, primul pas fiind o campanie de promovare a alaptării. Prin aceasta, Luxury Food se alătură eforturilor UNICEF România şi ale Asociaţiei pentru Naştere Naturală şi Alăptare (ANNA) de educare a populaţiei cu privire la beneficiile unice ale alăptării atât pentru mamă cât şi pentru copil.

Din septembrie 2010, veţi putea găsi informaţii şi sprijin pe www.luxuryfood.ro sau www.hranadelux.ro.

Hands Across Romania este o asociaţie non-profit care a dezvoltat până în prezent proiecte sociale diverse: proiecte pentru reducerea traficului de fiinţe umane, proiecte pentru sprijinirea alăptării etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu